Prianto Benelux
https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000000512045_1_zc-noimage.png

Uw oog op het nieuws van Augustus 2019

No-Code Development: snel en makkelijk!

Low-Code development is niet meer weg te denken, maar No-Code is de nieuwste en ultieme trend in (applicatie)ontwikkeling. Hiermee kan nog sneller en efficiënter ingespeeld worden op ontwikkelvraag-stukken van klanten. Belangrijk in No-Code development is, naast de directe samenwerking met de business, de aanwezigheid van veel verschillende technische mogelijkheden, zoals integratie met externe applicaties, offline & mobiele toepassingen, internationalisatie en schaalbaarheid. 


En dat kan allemaal met WEM. Voor het maken van bedrijfskritische applicaties, kunnen organisatorische processen in WEM simpelweg in een flowchart gemodelleerd worden. WEM biedt point-and-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle ingebouwde toepassingen zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, service levels, opslag en disaster recovery.

Real-time detectie van inbreuken met NTSA.

Bitdefender Network Traffic Security Analytics (NTSA) is een security-oplossing voor bedrijven die inbreuken nauwkeurig detecteert en inzicht biedt in geavanceerde aanvallen door het netwerkverkeer te analyseren. Hiermee kunnen zeer snel geavanceerde bedreigingen gedetecteerd en bestreden worden door bestaande beveiligingsarchitectuur - netwerk en eindpunt - aan te vullen met specifieke netwerkgebaseerde verdediging.


Zowel Cloud threat intelligence, machine learning en behaviour analytics worden toegepast op netwerkverkeer om geavanceerde aanvallen vroegtijdig te detecteren en bedreigingen effectief te achterhalen.

https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000006350105_zc_v41_network_security_analytics.png

Maak van je datacenter een intelligente virtualizatie oplossing.

Hive Fabric is de originele oplossing van HiveIO en is een all-in-one platform voor optimale opslag, hardware virtualizatie, VM beheer en een broker als één simpele software stack. Dit levert een platform op met een top performance, eenvoudig beheer en aantrekkelijke kosten voor PaaS, VDI, Virtual Servers en applicatie virtualizatie in een (on-site of hybrid) datacenter. 

Met de Hive Fabric Community Edition (CE) kun je nu tot wel vijf (5) virtuele desktops of servers uitrollen op één enkele host. Ook kun je ongelimiteerd met in-memory opslag, lokale opslag of externe opslag aan de gang en Nvidia, ATI of Intel GPU integratie gebruiken. Dit alles gratis voor een duur van 12 maanden. Uiteraard kun je na het testen makkelijk upgraden naar de volledige Hive Fabric versie!

Technische Update Sessie op 10 September over Security!

https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000006350105_zc_v41_bitterballen.png

Dinsdag 10 September 2019 te Fluitenberg (Drenthe) organiseren wij een Bitterballen Sessie met als thema Security. Zoals je van ons gewend bent ook daar uiteraard zonder al te veel commercie, geen blabla en ook geen stropdassen! Wat dan wel? Een informele setting mét en vóór techneuten en technisch-georiënteerden van partners en leveranciers. 


Security is een veelomvattend begrip en, net als dat 100% veiligheid niet bestaat, zal geen enkele leverancier alle aspecten ervan kunnen bedienen. Als Prianto Benelux hebben wij diverse security (gerelateerde) producten in ons assortiment, die gezamenlijk een interessante (deel) oplossing vormen!


Roel Schuitman van Bitdefender en Michael Baars van Prianto demonstreren en presenteren deze middag, die wordt afgesloten met de traditionele BBQ!!

Kijk (voor)uit naar evenementen!

https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000006350105_zc_v41_tile_liquidware.png

22 augustus 2019 

Webinar over de Microsoft Windows Virtual Desktop (WVD) en de combinatie met Lqiuidware.

2 September 2019 te Berlijn

Technisch partner bootcamp: Access Right Manager, Security Event Manager en Network Performance Monitor.

10 September 2019 te Fluitenberg!

Technische update met Bitdefender  (NTSA), Solarwinds (ARM), TeamViewer, DeviceTrust en RapidFireTools.