Print Icon
 

ACTIES

Microsoft integratie Actie  

Ontvang tot 20% korting op nieuwe Corporate of Tensor licenties als de klant binnen 3 maanden na aanschaf één van de volgende integraties activeert: 

  • Microsoft Intune  Enterprise Mobility Management
  • Microsoft Dynamics 365
  • Microsoft Teams
Gebruik bij orders altijd de code "TeamViewerIntegrations".

GravityZone Business Security

Voor de Bitdefender partners geldt een 30% (eindgebruikers) korting voor nieuwe klanten op:

  • GravityZone Business Security
  • GravityZone Advanced Business Security

Dit is een tijdelijke actie, dus zorg dat je er snel bij bent! Check de actie-status op de site en gebruik de code "CUPGQ1" bij het plaatsen van de order in de Partner Portal. 

   
     

ACTIVITEITEN

Doe je ook actief met ons mee op Social Media of bij (online) evenementen?

26 januari 2021

Virtuele Pizza Sessie met als thema "Safety First". Technische online update van 3 fabrikanten en Prianto mét bezorging van echte pizza!

4 en/of 25 februari 2021

Runecast partner webinars:  verminder pro-actief 99% van de bekende VMware problemen!

     

TIPS

Wist je dat........

Scense een (aantrekkelijk geprijsde) totaaloplossing is die ook ingezet kan worden voor Software Metering? En dat hiervoor dus geen aparte module of software hoeft te worden aangeschaft?

Wist je dat......

TeamViewer Pilot (Ondersteuning via Augmented Reality) in de nieuwste versie, naast de huidige smartglasses van o.a. Epson en Realwear, ook de Microsoft Hololens ondersteunt? 

     

UITGELICHT

Veilige websites en -applicaties met Dynamic Application Security Testing (DAST).


Steeds vaker krijgen organisaties te maken met hackers; zeker sinds de start van de Covid-19 pandemie worden de kwetsbaarheden van hun online presence (websites, webapplicaties etc) steeds duidelijker. Een groeiend gevaar op diefstal en misbruik van gegevens stelt steeds meer en nieuwe eisen aan de IT-beveiliging.


Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben wij de fabrikant Invicti aan ons assortiment toegevoegd met de producten Acunetix en Netsparker.

Find, fix & prevent - automated

De Invicti web vulnerability producten bieden een effectieve, snelle oplossing voor het vinden, oplossen en voorkomen van kwetsbaarheden. Het is een oplossing die volledig automatisch websites, API's en webapplicaties scant om te kijken of deze kunnen worden gehackt. Ook is het ontworpen om te integreren met complexe omgevingen en daarmee een echte end-to-end oplossing. Dit begint al met de discovery tool waarmee je alle websites/apps kunt detecteren en eindigt met de integratie met een zeer grote variëteit van issue trackers, CI/CD, etc.