Prianto Benelux
https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000000512045_1_zc-noimage.png

Uw oog op het nieuws van September 2019

NIEUW: Runecast. Voorspellende analyses van VMware systemen.

Runecast gebruikt innovatieve technologie om voorspellende analyses van VMWare systemen uit te voeren. Hierdoor worden storingen beperkt, de beveiliging van data te verbeterd en tijd bespaart bij het oplossen van problemen.


Voor typische problemen bij VMware SDDC is veel informatie beschikbaar, eigenlijk te veel en te ondoorzichtig. Runecast scant real-time en automatisch de omgeving, detecteert mogelijke problemen, geeft prioriteiten door en stelt bijbehorende oplossingen voor. Runecast maakt hierbij gebruik van bestaande knowledge bases, security guides, industrie standaarden, best practices en hardware compabiliteit overzichten. 


Uiteraard wordt alles duidelijk gevisualiseerd, waardoor het makkelijker wordt om beslissingen te nemen en vervolgstappen uit te voeren.


Ook Runecast wordt in de Technische Update van 10 September besproken!

SmartBear TeamSuite & ReadyAPI bundel actie.

Tot en met 31 december 2019 biedt SmartBear een aantal geselecteerde partners een speciale en exclusieve TeamSuite & ReadyAPI bundel. 


TeamSuite biedt een complete end-to-end testing bundel voor front-end (UI) en back-end (API) en performance layers. 

De ReadyAPI bundelt verhoogt de acceleratie, kwaliteit en performance van API-leveringen. 

Tesamen bieden zijn tot wel 50% als actiebundel voor geselecteerde partners.

   

TeamViewer goes IoT met partner actie!

TeamViewer IoT is een eenvoudige, veilige en schaalbare oplossing met een directe ROI. Met TeamViewer IoT (Internet of Things) kun je met machines en apparaten op een veilige manier connecteren, maar deze ook monitoren en bedienen - overal vandaan en overal naartoe! Het geeft volledig inzicht in alle IoT apparaten met real-time status alerts, zodat een snelle reactie om een eventueel probleem te voorkomen gegeven kan worden voordat deze een impact heeft op de organisatie.

Tot eind September heeft TeamViewer een aantrekkelijke actie voor het partnerkanaal.

Nog een paar plaatsen op 10 September...

Dinsdag 10 September 2019 te Fluitenberg (Drenthe) organiseren wij een Bitterballen Sessie met als thema Security. Zoals je van ons gewend bent ook daar uiteraard zonder al te veel commercie, geen blabla en ook geen stropdassen! Wat dan wel? Een informele setting mét en vóór techneuten en technisch-georiënteerden van partners en leveranciers. 


Security is een veelomvattend begrip en, net als dat 100% veiligheid niet bestaat, zal geen enkele leverancier alle aspecten ervan kunnen bedienen. Als Prianto Benelux hebben wij diverse security (gerelateerde) producten in ons assortiment, die gezamenlijk een interessante (deel) oplossing vormen!


Roel Schuitman van Bitdefender en Michael Baars van Prianto demonstreren en presenteren deze middag, die wordt afgesloten met de traditionele BBQ!!

Kijk (voor)uit naar evenementen!

10 September 2019

Augmented Reality met TeamViewer Pilot. Wat is het? Wat kan het? Hoe werkt het? Wat kost het?

10 September 2019 te Fluitenberg!

Technische update met Bitdefender  (NTSA), Solarwinds (ARM), TeamViewer, DeviceTrust en RapidFireTools. En meer over Runecast!

11 en 25 september 2019 

Leer hoe DeviceTrust de contextuele beveiliging verbeterd zonder additionele infrastructuur.

15 - 17 oktober 2019 te Barcelona

Canalys Channel Forum. Mail ons snel voor een persoonlijke toegangscode voor extra toegangskorting en join us!