Prianto Benelux

Uw oog op het nieuws van Maart 2020

Thuiswerken: speciale Home Office Bundel!

Thuiswerken is nu natuurlijk meer dan anders een hot-item. Voor het MKB is vaak een standaard TeamViewer Premium of Corporate licentie voldoende, maar wij zien de vraag naar een snelle, maar veilige oplossing met name in het MKB+ segment groeien. En die willen net iets meer zekerheid en controle. 


TeamViewer speelt hierop in door een speciale Home Office bundel uit te brengen. 

De bundel bestaat uit TeamViewer Tensor en Remote Access, dit start bij 5 administrators en 25 remote acces gebruikers. Met deze bundel is het mogelijk personeel vanuit huis te laten werken (incl. samenwerken, vergaderen etc) met een veilige oplossing, die centraal beheerd en gecontroleerd wordt. 

Menlo geeft $ 1 miljoen beveiligingsgarantie.

Menlo Security, dat in de Benelux gedistribueerd wordt door Prianto, heeft geannonceerd dat zij 100% malware beveiliging garanderen bij gebruik van hun cloud proxy platform met Isolation Core. 


Menlo Security biedt zelfs een garantiekapitaal tot $ 1 miljoen aan hun klanten indien een malware aanval door hun Isolation Core komt en een infectie creëert.


Deze 100% malware beveiligingsgarantie is beschikbaar voor alle nieuwe Menlo Security klanten die de oplossing met de Isolation Core aanschaffen.

   

O365 back-up in enkele minuten, ook thuis!

Vorig jaar heeft 77% van SaaS gebruikers geconstateerd dat zij data kwijt zijn geraakt. Of dit nu was door een menselijke fout, beveiligingsproblemen als ransomware of virussen of hardware problemen...dit wil je ten alle tijden voorkomen. 

Met Unitrends Spanning Backup kun je binnen enkele minuten alle Office 365 data beveiligen. Na een eenvoudige installatie en configuratie wordt automatisch en dagelijks een back-up gemaakt van O365 mail, kalenders, sharepoint en OneDrive for Business. 

Een extra stukje zekerheid!

12 mei te Kamerik: Bitterballen Sessie voor consultants!

Onlangs hebben wij het Prianto Consultancy Pack geannonceerd. Een essentiële set van handige hulpmiddelen waarmee je eenvoudig scans, inventarisaties en testen kunt uitvoeren voor een aantrekkelijke prijs. 


De Bitterballen Sessie van 12 mei a.s. staat dan ook in het teken van de Consultancy Pack. Uiteraard is het ook dit keer een "traditionele" Technische Update met korte demo's en presentaties, weinig tot geen commercie, veel netwerkmogelijkheden, een borrel en een BBQ. 

Naast de bovenstaande deelnemende leveranciers hoor je ook meer over de andere producten in de pack als Rapid-FireTools en TeamViewer. 


Zoals altijd is dit een kleinschalig evenement, dus er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kijk (voor)uit naar evenementen!

18 maart (16:30)

Macrium webinar - How to image a disk (part 2) with Macrium Reflect.

26 maart (17:00 uur)

Bitdefender webinar - Major release in the GravityZone Cloud for MSP 

23 april te Zoetermeer

Praqmatiq Roundtable - LowCode Nocode Experience

12 mei te Kamerik

Bitterballen Sessie - Prianto Consultancy Pack met deelname van Bitdefender, Macrium en SmartBear.