Prianto Benelux
https://campaign-image.com/zohocampaigns/45426000000512045_1_zc-noimage.png

Uw oog op het nieuws van November 2019

Haal meer uit uw Remote Support Oplossing

TeamViewer is al jaren bekend als de wereldwijde #1 in Remote Support oplossingen met meer dan 2 miljard verbonden apparaten. Kortom, een betrouwbare en gedegen leverancier.


Maar er is meer...ook voor innovaties kunt u op TeamViewer rekenen. Denk aan Internet of Things (TeamViewer IoT), Augmented Reality (TeamViewer Pilot) en Enterprise-class connectivity met TeamViewer Tensor. 


Deze combinatie van betrouwbaarheid en innovatie kan voor een organisatie hét verschil betekenen. Certified TeamViewer Partners, die extra kennis en kunde in huis hebben, biedt dit nieuwe, interessante mogelijkheden!

Topper in data protectie. Coming soon.....

......rechtstreeks uit Gartner's Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions. 


Gezien het feit dat deze oplossing in vele verschillende varianten beschikbaar is en ondersteuning biedt aan alle bekende cloud-providers (AWS S3/Azure Blob/Google Cloud bv), kan aan de wensen van een grote verscheidenheid aan organisaties voldaan worden. Deze fabrikant heeft al een goede reputatie in de groot- MKB en kleinere Enterprise markt, maar wil met de samenwerking met Prianto het kanaal verder omarmen en meer partners bereiken. 


Nieuwsgierig? Hou het Prianto nieuws dan in de gaten via de website of LinkedIn! Coming soon.....

   

6 op 10 bedrijven heeft datalek in laatste 3 jaar!

Uit een wereldwijd onderzoek onder meer dan 6.000 infosec-professionals blijkt dat 58% zich zorgen maakt over de gereedheid van hun organisatie om met een wereldwijde cyberaanval om te gaan. 
Daarbij geeft ook zes van elke tien bedrijven aan de afgelopen drie jaar een datalek te hebben meegemaakt. Ten minste een derde van de infosec-professionals (36%) van wie de werkgever niet recentelijk het slachtoffer is geweest van een cyber-aanval, gelooft ook dat het waarschijnlijk is dat er op dit moment wel een gaande is zonder dat ze dat weten.

Bitdefender heeft meerdere oplossingen in die van dienst kunnen zijn: GravityZone (met antimalware en EDR) en Network Traffic Security Analytics (NTSA)!

SmartBear heeft Bitbar overgenomen.

Als aanvulling op het succesvolle product "CrossBrowserTesting" heeft SmartBear recentelijk Bitbar overgenomen. 


Deze acquisitie breidt niet alleen de ondersteuning uit van het aantal besturingssystemen, browsers en form factors, maar voegt ook een stukje automatisering toe. 

Kijk (voor)uit naar evenementen!

12 November 2019 (16.00 uur) 

Bitdefender Webinar : Lancering van de nieuwe Network-Centric Security Solutions. 

13 November 2019 (10 uur)

DeviceTRUST webinar: Contextual Security voor Virtual Workspaces, speciaal voor partners!

13 en 26 November 2019 te De Meern

Gratis toegankelijke workshop van 3 uur waarin we je kennis laten maken met het WEM Platform.

11 December 2019 (10 uur)

DeviceTRUST webinar: Contextual Security voor Virtual Workspaces, speciaal voor partners!