Prianto Benelux

Uw oog op het nieuws - special edition

Ook bij Prianto Benelux ontkomen wij niet aan de gevolgen van het COVID-19 virus. Zoals de meeste van jullie weten werken alle medewerkers al voor het grootste deel uit huis, dus wat dat betreft geen grote veranderingen. Wel zullen wij de geplande Bitterballen Sessie van 12 mei tot nader order uitstellen en ook zal het jaarlijkse WTF evenement, gepland in Juli, verschoven moeten worden.


Wel zien wij, zoals te begrijpen, een verschuiving in de vraag naar onze oplossingen. De afgelopen weken hebben wij voor veel partners en klanten bijvoorbeeld spoed-aanvragen en upgrades voor thuiswerken met TeamViewer verwerkt. Recentelijk zien wij weer meer aanvragen voor beveiligingsproducten omdat helaas cybercriminelen gebruik maken van het coronavirus. Ook zijn meerdere van onze fabrikanten gekomen met gratis producten om bedrijven in deze tijd te helpen. In deze nieuwsbrief zetten wij dit alles voor je op een rij, lees het rustig door en bepaal of dit jou of jouw klant zou kunnen helpen.


We maken ook gelijk van de gelegenheid gebruik om iedereen, en in het bijzonder jou Guest, heel veel sterkte te wensen. 


Names het Prianto Benelux team

Gratis beveiliging voor zorginstellingen.

Alle zorginstellingen, groot en klein, hebben het zwaar te verduren. Naast de ontzettend grote verantwoordelijkheid met de bestrijding en verzorging omtrent het Coronavirus, worden zij ook nog vaker dan anders digitaal aangevallen. Een extra zorg die nergens voor nodig zou moeten zijn. 


Bitdefender bedankt alle zorgverleners en wil graag bijdragen in de veiligheid door hun beveiligingsproducten tot wel 12 maanden gratis aan te bieden!

Thuiswerken: speciale Home Office Bundel!

TeamViewer heeft tijdens de Corona crisis een speciale Home Office bundel uitgebracht om efficiënt en effectief te voorzien in een thuiswerk oplossing. De bundel bestaat uit TeamViewer Tensor en Remote Access, dit start bij 5 administrators en 25 remote acces gebruikers. 


Met deze bundel is het mogelijk personeel vanuit huis te laten werken (incl. samenwerken, vergaderen etc) met een veilige oplossing, die centraal beheerd en gecontroleerd wordt. 

   

Gratis analyse van VMware en AWS.

Runecast doet voorspellende analyses van VMWare systemen waardoor storingen worden beperkt, de beveiliging van data wordt verbeterd en tijd wordt bespaart bij het oplossen van problemen.


Om organisaties te helpen een stabiele remote infrastructuur te bieden aan de vele thuiswerkers, biedt Runecast gratis licenties tot September om volledige analyse van VMware Horizon te kunnen doen. 


Daarnaast bieden zij speciaal voor zorginstellingen en -bedrijven de volledige Runecast Analyzer gratis aan.

50% korting op snelle Cloud Back-up.

Met alle adviezen om zo veel mogelijk thuis te werken wordt een goede back-up oplossing die makkelijk en overal toegankelijk is (cloud) belangrijker. Snelle installatie of distributie en automatische back-up, zelfs gewoon over wifi, zodat (gegenereerde) data veilig wordt opgeslagen zonder dat de IT afdeling veel werk heeft.

Om hierbij te helpen biedt Unitrends nu tijdelijk 50% korting op de Unitrends Cloud Backup oplossing (of de O365 backup). 

Tijdelijk gratis 100% isolatie-beveiliging.

Tijdens deze crisis wil je natuurlijk voorkomen dat iemand toegang tot je netwerk krijgt via minder beveiligde computers van thuiswerkers. De isolatie oplossing van Menlo voor web, email en documenten is dan dé oplossing omdat het menselijk handelen voor is! 


Hierdoor kan de VPN infrastructuur ontlast worden en toch een veilige connectie gemaakt worden waarbij malware, phishing en ransomware aanvallen uitgesloten worden.

Meer context en grip met Devicetrust.

Ondertussen hebben de meeste thuiswerkers toegang tot het VDI of Citrix/RDS systeem, waarna voor IT de volgende vraag komt. Kunnen we beter reageren op de context van het (privé) systeem? Is het wel veilig, moeten we binnen de sessie iets met een screensaver doen en hoe gaan we om met de lokale printers en drives? 

Kijk (voor)uit naar evenementen!

24 maart (15:30)

Runecast webinar - How to upgrade to the latest VMware vSphere now.

26 maart (10:00 uur)

TeamViewer partner webinar - creating secure global workspaces for enterprises

26 maart (17:00 uur)

Bitdefender webinar - Major release in the GravityZone Cloud for MSP 

te Kamerik - UITGESTELD tot nader order

Bitterballen Sessie - Prianto Consultancy Pack met deelname van Bitdefender, Macrium en SmartBear.