Print Icon
 

ACTIES

Lente actie: 

25% additionele korting!

Nog tot 13 mei 2022 heeft TeamViewer een heel aantrekkelijke lente actie. Ze bieden jou als partner 25% extra korting bij het binnenhalen van nieuwe klanten voor:
- TeamViewer Business, Premium en Corporate
- AddOn Channels, MDS en Meeting
- Remote Management
- Assist AR Lite
- Classroom
- Upgrade van Business -> Premium
- Upgrade van Premium -> Corporate

Nieuw portfolio actie:

15% extra marge voor partners.

Deze maand heeft Bitdefender een nieuw portfolio uitgebracht waarin diverse producten een nieuwe naam, nieuwe functies of een andere invulling hebben gekregen. 

Bestaande klanten kunnen nog tot 3 jaar verlengen maar voor velen is het aantrekkelijk om nu al te upgraden naar de vernieuwde versies. Om dit te stimuleren ontvang je als Bitdefender partner 15% additionele marge voor elke upgrade klant.

     

ACTIVITEITEN

     

4 mei 2022

WEBINAR: Make managing remote work a snap with ControlUp Edge DX/

Een Technical deep dive van ControlUp Edge DX waarmee je Windows, macOS, Linux en Igel eindpunten in real-time kunt monitoren, ongeacht locatie.

21 juni 2022

Jaarlijks partner evenement "What's The Future":

Commercieel en/of technische bijpraten, netwerken, 1-to-1 meetings. Dit alles van 14:00 - 18:00 uur in een informele en relaxte sfeer op het strand van Kijkduin. Afsluiting vanaf 18:00 uur met een BeachBBQ! 

Bevestigde sponsors op WTF2022

     

TIPS

Wist je dat........

Zowel on-premise als cloud/SaaS is en dat voor Europese klanten een datacenter in Frankfurt (met alle benodigde GDPR documenten) beschikbaar is?

Wist je dat......

Je heel eenvoudig bij ons de Macrium back-up oplossingen via onze Macrium webshop kunt bestellen? Heel handig en snel!

     

IN THE SPOTLIGHT

   

Verbeter de efficiëntie van uw datacenter, verlaag de kosten en verminder de CO2 uitstoot!

Operations Manager:  Optimalisatie - Capaciteitsplanning - FinOps

Met de DC Scope oplossing is men in staat de VMWare vSphere-infrastructuur te beheren zonder complexiteit. Het verbetert de zichtbaarheid over het datacenter en biedt belangrijke gegevens om de efficiëntie van de servers te verhogen en verrijkt de besluitvorming door echte informatie te bieden over het gedrag van de virtuele machines. 


NIEUW! Network Insight:  Netwerk flows - Protocollen - Afhankelijkheden - Poorten

De DC NetScope oplossing zorgt voor inzicht in de diverse netwerklagen binnen de VMWare infrastructuren en voorziet in operationele en interactieve overzichten. 


CO2 impact of IT:  Datacenter - CO2 Uitstoot - Automatische KPI's - Groene IT

Als derde oplossing biedt CO2Scope de mogelijkheid om in real-time de CO2  uitstoot van IT services, virtuele machines en servers te monitoren. 


De DC Scope oplossingen zijn allemaal ontwikkelt vanuit de werkelijke behoeften van systeembeheerders en CTO's; het biedt de functionaliteiten die nodig zijn voor het beheer van de virtuele machines en het aansturen van de infrastructuur. Kies jouw oplossing en krijg snel resultaat tegen lage kosten!

Waarom is EasyVirt anders?

Er zijn vele andere tools en oplossingen in de markt, maar die zijn ook nagenoeg allemaal erg duur of erg complete. Alle DC Scope oplossingen zijn speciaal ontwikkelt voor VMWare en lossen ieder een specifiek en reëel probleem snel én efficiënt op:

  • Makkelijk installatie, ook on-premise en met read-only toegang.
  • Kan meerdere vCenters en/of ESX standaarden aan.
  • Komt met multi-user ondersteuning en support.
  • Intuïtieve en duidelijke User Interface.