Print Icon
 

ACTIES

Eindejaaracties : 

Make More with Unitrends!

Door een 100% volledig geïntegreerde back-up- en continuïteitsoplossing te leveren, stelt Unitrends IT-professionals in staat zich te richten op de kerndoel-stellingen van de organisatie in plaats van op downtime en back-up.

Unitrends heeft diverse aantrekkelijke eindejaarsacties voor partners en klanten. Denk daarbij aan gratis upgrades naar DRaaS, 50% korting bij endpoint backup of korting op partner sales trainingen. 

Q4 promotie: 3-6 maanden gratis bij overstap naar Bitdefender.

Het wordt nu wel heel aantrekkelijk voor jouw klant om over te stappen op Bitdefender. Ook (of in dit geval juist) als hun contract met de huidige leverancier nog loopt...!

Afhankelijk van die termijn ontvangt de nieuwe klant 3-6 maanden gratis bij de aanschaf van Bitdefender Elite, Ultra, Full Disk Encryption of Patch Management.

En niet te vergeten, als partner kun je hier ook een leuk extraatje mee verdienen.  

     

ACTIVITEITEN

     

9 november 2021

WEBINAR: Devicetrust & AppLocker - Better Together

Hoor hoe je Microsoft AppLocker makkelijker kunt beheren, white listing kunt toevoegen en context-gerelateerde toegang tot applicaties en bestanden simpel en snel kunt geven met de inzet van DeviceTrust.

10 november 2021

WEBINAR: Bringing IT Together in a Distributed World

Leer o.a. hoe je end-to-end inzicht krijgt in de gehele infrastructuur (on-premise en cloud), gericht op het achterhalen van performance problemen die de (eind)gebruiker beïnvloeden.

30 november 2021

SEMINAR: Partner Introductie & Update Dag

Voor bestaande en geïnteresseerde resellers, partners en consultants. Een interactieve introductie & update tot de ControlUp oplossingen op zowel technisch als commercieel niveau. Gratis en binnen 3 uur helemaal up-to-date!

     

TIPS

Wist je dat........

Microsoft AppLocker met DeviceTrust in zowel fysieke als virtuele omgevingen dynamische toegang kunnen realiseren? 

Wist je dat......

Bitdefender GravityZone Security for Containers en Linus Server Workloads nu via het kanaal beschikbaar is?

     

IN THE SPOTLIGHT

   

Meer dan alleen een digitale kluis voor je wachtwoorden....!

Beveilig, beheer en deel privacy gevoelige informatie als identiteiten, wachtwoorden en documenten voor je organisatie. 
Het beheren en beveiligen van wachtwoorden is niet het meest opwindende aspect van IT. Daarentegen is het wel absoluut noodzakelijk om de integriteit van wachtwoorden, identiteiten en document te waarborgen. Elk willekeurig wachtwoord kan al toegang tot de bedrijfsassets geven en standaard wachtwoorden of excellijsten zijn niet meer van deze tijd. PasswordSafe van Mateso is geavanceerde encryptie software die de gehele levenscyclus van een wachtwoord centraal beheert op een veilige, eenvoudige én effectieve manier. Uiteraard inclusief end-to-end encrypty, SSO (Single Sign-On), Role-Based access, AD integratie, maar ook met gebruik web clients en IOS of Android voor de optimale gebruikerservaring. 

Zijn de gebruikers het grootste risico?

Herkenbaar waarschijnlijk die post-it notes. Maar misschien al wel achterhaalt? Je staat nog verbaasd hoeveel medewerkers wachtwoorden onthouden of registreren op papier of het in een (excel) lijst plaatsen. Of misschien gewoon altijd hetzelfde wachtwoord overal gebruiken. En dan hebben we het nog niet over het delen van wachtwoorden: even op de Teams chat, email of what's app misschien? Handig die technologie; dat wel. Maar erg veilig is het niet! Maak het zo makkelijk mogelijk voor de gebruiker is het motto bij Password Safe.