Print Icon
 

ACTIES

Runecast Challenge!

1 jaar gratis Runecast Analyzer?

Runecast daagt jou uit! Gebruik Runecast Analyzer in een VMware omgeving met 100 CPU sockets of meer met een gecontroleerde PoC met hulp van Runecast. 

Indien minder dan 10 nieuwe problemen worden gevonden die nog niet bekend waren bij jou en/of het IT- of Security-team van de klant, dan krijg je de licenties van de set-up 12 maanden gratis en voor niets... 

"Dare to Compare"

Gratis voor 60 dagen!

Als MSP is het niet altijd eenvoudig een nieuw beveiligingsplatform in gebruik te nemen. Ook omdat je vaak maar kort kan testen met een beperkt aantal gebruikers en eindpunten. 

Bij Bitdefender is dat nu anders!

 

Tot eind juni kun je je aanmelden als potentiële MSP partner voor een uitgebreide test: 

- 60 dagen

- 250 eindpunten

- volledige Bitdefender MSP Suite

     

ACTIVITEITEN

     

14 juni 2022

VMWare evenement: VMUG NL

Juan Osorio van EasyVirt en Marcel Mayer van Prianto zijn op 14 juni te vinden bij de VMUG UserCon in Maarssen. Kom langs voor meer informatie, een goed gesprek of een demo!

21 juni 2022

Jaarlijks partner evenement "What's The Future":

Commercieel en/of technische bijpraten, netwerken, 1-to-1 meetings. Dit alles van 14:00 - 18:00 uur in een informele en relaxte sfeer op het strand van Kijkduin. Afsluiting vanaf 18:00 uur met een BeachBBQ! 

Boek 1-op-1 meetings met sponsors

Maak kans op een Cocktail Workshop

Tijdens WTF2022 organiseert ControlUp een leuke, gezellige en leerzame Cocktail Worshop van 17:00 - 18:00 uur. Hoe maak je kans op deelname? Simpel:

1. Registreer voor WTF

2. Plan een 1-op-1 met ControlUp

Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus hoe eerder hoe beter!

     

TIPS

Wist je dat........

Je bij ons ook terecht kunt voor diverse technische services als partner/MSP onboarding services, dagdelen training en training on-the-job? 

Wist je dat......

Je heel eenvoudig rechtstreeks vanuit het Intune-dashboard een beveiligde sessie voor ondersteuning en beheer op afstand kunt maken met TeamViewer?

     

IN THE SPOTLIGHT

Dé Cloud-oplossing voor modern werkplekbeheer


NIEUW!: workspace management volledig uit de cloud!

AppiXoft helpt met Scense al decennia lang klanten om on-premise hun workspaces te automatiseren en te beheren. De nieuwste oplossing worXpace doet dit voor die klanten die hun organisatie vanuit de cloud bedienen. Afhankelijk van je bedrijfsdoelstellingen, topografie, werkwijzes, mobiliteitseisen en voorkeuren zal of Scense of worXpace het beste passen. Voor beide toepassingen ligt de focus op:

  • Workspace management: het creëeren van de perfecte digitale werkplek die productiviteit bevordert en flexibel is. 
  • Application Delivery: ervoor zorgdragen dat een applicatie beschikbaar is voor de juiste mensen, op de juiste plek en juiste tijd.
  • Real-Time management: het vermogen onmiddelijk te reageren en in te grijpen bij allerlei situaties op en in de werkplek.

Het resultaat hiervan leidt tot een goed werkende, flexibele en effectieve workspace waarin gebruikers gegarandeerd productief zijn en een unieke, gepersonalizeerde werkplekken hebben en tegelijkertijd de IT afdeling "in controle" is met een uitstekende service verlening. 


De keus voor On-Premise of Cloud is volledig vrij!

De volgende generatie in applicatie ervaring!

Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, veranderen de oplossingen van AppiXoft complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur. Het Scense Platform transformeert elke PC of laptop tot een persoonlijke en op maat gemaakte werkplek met universele toegang. Universele toegang tot IT-diensten, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker. 


WorXpace is de volgende generatie in applicatie ervaring met een modern cloud-based beheer, efficiënte applicatie delivery en solide beveiliging. Of je nu duizenden gebruikers hebt of een meer bescheiden IT omgeving, worXpace geeft je de juiste tools om deze te beheren. Het is nu eenvoudig geworden om de workspaces van de gebruikers zeer gedetailleerd in te richten en dus altijd een persoonlijke en productieve werk(plek) ervaring te realiseren.