Print Icon
 

ACTIES

TeamViewer Meeting

Bij de TeamViewer Core (Remote Access & Support) producten ontvangt u tegenwoordig automatisch 10 TeamViewer Meeting deelnemer licenties. Iedereen kan een meeting starten en er kunnen maximaal 10 aan de meeting deelnemen. Dit geldt dus voor: Business, Premium en Corporate.

LET OP ! Er zijn nog veel meer wijzigingen doorgevoerd door TeamViewer de afgelopen tijd en die zijn niet altijd bij iedereen bekend. Daarom hebben wij a.s. donderdag, 8 april om 11:00 uur een TeamViewer Sales Update. 

Introductie actie

Één van de nieuwste en meest innovatie producten in ons assortiment is AppGuard. Een unieke technologie die een offline apparaat kan beveiligen tegen zero-day bedreigingen wanneer het na een onbekende tijd weer online komt. Het biedt een nieuw niveau van inbraakpreventie, het vereist geen constante kritieke beveiligingsupdates en verstoort de gebruikerservaring niet, noch de systeemprestaties.

Als introductie actie bieden zij een select aantal partners gratis 1 jaar AppGuard Solo. 

     

ACTIVITEITEN

Doe je ook actief met ons mee op Social Media of bij (online) evenementen?

8 april 2021

Unieke kans! Engelstalige Sales Update van TeamViewer over doorgevoerde wijzigingen in hun core products, licentie types, versies, features per product en nog diverse andere zaken. Daarnaast een update van nieuwe(re) producten om cross-selling te bevorderen!

13 april 2021

Runecast vertelt meer over hun Microsoft Azure Support, inclusief hybrid en multi-cloud, use cases,  best practices en security analyses.

15 april 2021

Webinar van Bitdefender, hosted door EC-Council over de toegenomen risico's van cyber-aanvallen en hoe een geïntegreerde aanpak van mensen, processen en technologie de veiligheid kan verbeteren.

     

TIPS

Wist je dat........

Interactive Applicatie Security Testing (IAST) scanning als nieuwe feature beschikbaar is voor alle Netsparker klanten?

Wist je dat......

RuneCast v5 met Microsoft Azure Support is gekomen?  

     

UITGELICHT

Preventie zonder detectie. 

Bedrijven over de hele wereld hebben dagelijks te kampen met inbreuken op de beveiliging, wat hen vele miljoenen euro’s kost. Bijna alle beveiliging oplossingen zijn gebaseerd op het principe van "Detectie van een mogelijke inbraak", hierbij probeert men de patronen en soorten inbraken op te sporen en is men constant afhankelijk van kritieke beveiligingsupdates.


Zero-Trust.

AppGuard zorgt ervoor dat aanvallen in de beginfase worden geblokkeerd en dat ongeoorloofde inbraken die leiden tot een aangetaste workspace en systeem resources volledig worden verijdeld. De Appguard oplossing is schaalbaar van 1 tot meer dan 100.000 eindpunten en biedt een centrale beheers-architectuur die eenvoudig, elegant en cloud-efficiënt is.

Partners profiteren.

Deze unieke, effectieve en innovatieve cybersecurity technologie is nu voor partners in de Benelux beschikbaar. Met support en back-up van Prianto én AppGuard Europa en met zeer aantrekkelijke partner voorwaarden. 

AppGuard kan bij elk bedrijf ingezet worden, als aanvulling, verbetering of vervanging van de huidige beveiliging. Het is namelijk onmiddellijk inzetbaar (laptop, desktop, smartphone of server) en werkt samen met bestaande beveiligingssoftware.

 

Introductie actie.

AppGuard Solo (self-managed agent voor laptops en desktops) kun je nu voor 1 jaar gratis proberen.