Print Icon
 

ACTIES

Deze maand 15% korting

Tot eind deze maand ontvang je 15% korting bij orders van nieuwe klanten op de eindgebruikersprijs van de volgende TeamViewer producten:

  • Corporate en Premium
  • AddOn kanalen en MDS
  • Assist AR (Pilot)
  • Remote Management

Q2 MDR Incentive

Bitdefender Managed Detection and Response Services (MDR) levert geavanceerde aanvalpreventie en -herstel, 24 uur per dag, zodat u (of uw klant) dat zelf niet hoeft te doen.


Bij het aanbrengen van nieuwe MDR klanten vóór 30 juni ontvang je tot wel 10% additionele korting!

     

ACTIVITEITEN

Doe je ook actief met ons mee op Social Media of bij (online) evenementen?

On demand

Bekijk wanneer en waar je wilt dit webinar : optimaliseer de gebruikerservaring bij remote werken via VMware Horizon virtuele desktops, applicaties en infrastructuur. 

14 juni 2021

Bespaar tijd en kosten in jouw software-ontwikkeling levenscyclus en optimaliseer de ROI van UI Test Automation. Dit Smartbear webinar legt uit waarom en hoe!

     

TIPS

Wist je dat........

ControlUp nu ook volledige ondersteuning heeft voor Microsoft Windows Virtual Desktop omgevingen?

   

Wist je dat......

Macrium Reflect 8 nu voor iedereen beschikbaar is en je ook oude licenties kunt hernieuwen?

     

IN THE SPOTLIGHT

   

Enterprise Connectivity Cloud Platform 


Deploy, Work, Support and Secure from and to Anywhere! 
TeamViewer Tensor is een enterprise connectivity cloud (SaaS) platform voor het snel, makkelijk en veilig uitrollen van connectiviteit, samenwerking en support oplossingen. Of je nu verbinding wilt maken met medewerkers, leveranciers, partners, klanten of zelfs apparaten en naar waar dan ook, met TeamViewer Tensor behoudt je centraal volledige controle. TeamViewer Tensor is niet zomaar een simpele remote support oplossing, het is de nieuwste generatie voor het schaalbaar en veilig bewerkstellingen van allerlei verbindingen als toegang, samenwerking, remote werken, en ondersteuning op afstand voor ondernemingen. De inzet van TeamViewer Tensor maximaliseert de productiviteit, verlaagt de kosten en biedt betere IT-diensten met één geïntegreerd platform.